Wij vinden het belangrijk dat Dagbesteding Midden Nederland op alle vlakken professioneel handelt. Dit komt de organisatie en dus uiteindelijk onze cliënten ten goede. Door hier telkens bewust van te zijn creëren wij een plek waar fijne connecties kunnen ontstaan in een veilige, gezonde en stabiele omgeving. 

Bij Dagbesteding Midden Nederland staan vier kernwaarden centraal:

Sfeer: de dagbesteding heeft een plezierige uitstraling hebben. Wij zorgen ervoor dat de cliënten zich in een tweede thuis bevinden. Het intense samenwerken en het serieus nemen van elkaars ideeën zullen hieraan bijdragen. 

Veiligheid: Elke client, medewerker, vrijwilliger of bezoeker moet zich veilig voelen bij Dagbesteding Midden Nederland. Deze randvoorwaarde zorgt ervoor dat ieder optimaal presteert wat automatisch ten goede komt aan alle betrokkenen bij Dagbesteding Midden Nederland. 

Professionaliteit: in een omgeving waar ieder met de juiste kwalificaties doet wat er van hem/haar verwacht wordt, wordt er het beste resultaat geboekt. Dit zorgt voor ontwikkeling bij iedereen die betrokken is bij Dagbesteding Midden Nederland. 

Persoonlijke ontwikkeling: Ieder die verbonden is aan Dagbesteding Midden Nederland is altijd bezig met de persoonlijke ontwikkeling van de cliënten. Dit betekent dat er in de processen wordt gekeken naar de individu, zodat deze een invulling krijgt waar hij/zij aan ontwikkeld. Alle medewerkers van Dagbesteding Midden Nederland werken volgens dit model. 

Daarnaast staat de algehele kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Het realiseren van een kleinschalige groep draagt bij aan de kwaliteit van de dienstverlening. De client moet zich hier thuis en beschermd voelen.