Onder hetzelfde dak als Theater Tegendraads en Zoom In, bevindt zich onze ‘botenloods’. Hier werken we met mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, aan het renoveren van bootjes.

Samen met de cliënten wordt er een plan gemaakt en worden alle stappen besproken. Dit zonder haast zodat er nieuwe vaardigheden kunnen worden aangeleerd.

Bij deze dagbesteding ontvangen wij per dag een groep van maximaal 6 personen, dit zodat wij een goede begeleiding kunnen garanderen.

We nemen je aan de hand mee zodat jij je kunt ontwikkelen in alle technische vaardigheden die nodig zijn voor het opknappen van een boot. En natuurlijk vindt er aan het einde van het proces ook een proefvaart plaats!

Werk jij graag met je handen en word je blij van iets opknappen? Vaar dan met ons mee en geef je op!

SCHUREN EN PLAMUREN

In deze wekelijkse vlog zie je hoe er bij de dagbesteding Stroom Mee wordt gewerkt aan een motorbootje. Een enorme klus maar samen komen ze er wel.

Slopen en Schuren

In deze vlog wordt er een start gemaakt met de eerste boot van stroom mee. Wat een avontuur.

Onze eerste vlog gaat helemaal mis?!

Hier start het avontuur van Stroom Mee dagbesteding. Een ruimte, een eerste bootje en een idee. We hopen dat we snel kunnen starten met een leuke groep mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt.

Neem ook eens een kijkje op de website van Stroom Mee