Theater Tegendraads biedt sinds 2018 dagbesteding voor mensen met een beperking. Op maandag, dinsdag en woensdag maken we theater in de breedste zin van het woord. 

De spelers ontwikkelen zich in de disciplines waar ze affiniteit mee hebben zoals spel, dans, muziek en zang of een combinatie hiervan.

Met onze spelers werken we aan grote en kleine projecten. Denk bijvoorbeeld aan een voorstelling voor in het theater. Of een liedje op aanvraag, zoals laatst bijvoorbeeld voor het programma van Paul de Leeuw. Of een eigen film, compleet met première!

 

Kortom, een dynamische dagbesteding voor eenieder die iets toe kan voegen aan ons creatieve gezelschap! Ben jij dat? Volg de rode loper naar de spotlights en meldt je aan!


Wij nemen onze Spelers serieus.

Theater, muziek, film en/of dans. In alles wat wij doen gaan wij voor een professioneel eindresultaat zodat de spelers optimaal uit de verf komen.

Naar het Theater en op Televisie! 

Wij nemen onze spelers serieus en doen onze uiterste best om een professioneel podium te bieden. Zo mochten wij meewerken aan een programma van Paul de Leeuw, Maan, Frans Bauer en Simon Keizer.

Op Youtube, Spotify en Itunes!

Als wij iets bedenken dan zorgen we ervoor dat we dit in eigen beheer zo professioneel mogelijk uitbrengen. Deze clip is hier een mooi voorbeeld van.

Kijk ook eens op de website van Theater Tegendraads